נימול בכף רגל שמאל .

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

17/01/2021 | 22:04 | מאת: אורי

התחילו לי נימולים זעירים בכף הרגל השמאלית לפני כ4-7 ימים בעיקר מציקים , יש לי תחושה מלאה ברגל בלי כאבים או משהו יותר מזה. לא מופיעים בשום מקום חוץ מזה. לא יודע אם זה קשור אבל יש לי ציפורן חודרנית באותו רגל עם דלקת רצינית, שמתי המון משחות אנטיביוטקיות . היום עשיתי ניתוח להסרת הציפורן החודרנית והיה רגיעה בגלל חומר ההרדמה כנראה אבל זה חזר לאחר כמה שעות.

לאורי שלום מומלצת בדיקת נוירולוג לאבחון סיבת הנימול בכף הרגל בברכה

05/11/2022 | 12:47 | מאת: בן טוב יעקב

בן 79 , סובל מאנמיה ,קוצר נשימה וחוסר בהמוגלובין . כמו כן ,תחושות נמלול בכף רגל שמאל כתוצאה מנוון חוליות גב תחתון.

05/11/2022 | 14:41 | מאת: דר אוריאל ולד

לאורי שלום, מפנייה קודמת שלך ב01-21 עולה שנדרש אבחון: בדיקתך בדיקת רמת ויטמין B12 בדיקתEMG+NCV לשרשי-עצבי הרגליים. עם נתוני הנ״ל תקבע אבחנה הטפול ייגזר בהתאם לאבחנה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה