נימול בפנים בזמן פעילות גופנית מואצת

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

10/01/2021 | 21:31 | מאת: לילי

אני במעקב בעקבות אירוע דימום בשנת 2009 מקברנומה של הפדנקל הצברלי משמאל. במשך השנים לא היה אירוע נוסף. במשך השנים במצבי התרגשות חשה נימול באזור הפה/האף, מה המשמעות של תחושות הנימול הללו? היום בזמן התעמלות עשינו תנועות ראש מהירות וחשתי שוב נימול בצד השמאלי של הראש שחלף אחרי מס' דקות לאחר שלקחתי נשימות עמוקות. יש הסבר מלומד לתופעות הללו? תודה לילי.

ערב טוב לילי, מומלצת עתה. בדיקה נירולוגיית +עיון בהדמיית mri ייעודית

12/01/2021 | 18:58 | מאת: לילי

תודה, ברצוני לשאול: 1. עוד שבוע אמורה לקבל את מנת החיסון השניה לקורונה, יש מניעה? 2. לגבי בדיקה נוירולוגית והדמיית MRI לוקח זמן לקבל תור, סובל דיחוי או מצריך לפנות למיון?? ראוי לציין שהנימול חלף ואחרי מס' דקות ולא שב. תודה רבה, לילי

ערב טוב לילי, *אין מניעה לקבל חיסון לקורונה רצוי לקבלו *אין צורך לגשת לחדר מיון *חשוב שה-MRI לכשיבוצע יתבצע בפרוטוקול ייעודי לקורונה. *מתבקש שתבדקי לאחר בצוע ה-MRI ע״י נוירולוג או ע״י נוירוכירורג בברכה

טעות מאיית: פרוטוקול ייעודי לקברנומה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה