פגיעה עצבית

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

05/01/2021 | 23:44 | מאת: שיר

שלום, אני מיזה תקופה אני סובלת מעצירת שתן. בצעתי בדיקה אורודינמיקה. בזמן מילוי כיס השתן, אין עליית לחצים פתולוגית, ואין התכווצויות לא רצוניות עד לנפח 420 סמ"ק. תחושת השתנה רק בנפח 435. החל מ 420 מופיכ עלית לחצים פסיבית ולמרות זאת אין תחושת URGE עד 18 ס"מ מים. אין דלף שתן. שארית שתן 440 סמ"ק. כיס שתן נוירוגני עם התרוקנות לקויה חמורה. בנוסף אני סובלת מכאבים בכל איזור רצפת האגן. מרפאת כאב המליצו על בלוק עצבי לפודנדל. לשאלתי כאשר יש פגיעה עצבית/ שלפוחית נוירוגנית מותר להזריק בלוק פודנדל? אשמח לדעתך. תורה רבה.

שלום שיר, חסימת העצב מיועדת להקלת כאבי רצפת האגן. היא מתאימה לדיון בין הנוירולוג או האורולוג המטפל לבין המומחה במרפאת כאב שמציע חסימת העצב בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה