הפרשי לחץ אויר בטיסה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

01/01/2021 | 13:06 | מאת: אלין

שלום רב, אני בת 25.7 בגיל חצי שמץנה נותחתי להחדרת Vp shunt עקב הידרוקון מולד (נולדתי פגה שבוע 30). יש לציין שכל הנראה הנקז טינו מנקז יותר לפי MRI מ2019. ושאלתי היא האם מותר לי לטוס בגלל הפרשי הלחץ אויר הקיימים בטיסה . והאם זה יכול לסכן אותי באיזה שהיא צורה. תודה .

לאלין שלום, *האם אני מבין נכון שמאז התקנת השנט לא עברת ניתוח נוסף להחלפתו,שחזורו? *האם בשנה באחרונה הרגשתך רגילה וטובה? אם התשובה לשתי שאלותי היא כן אין מניעה מטיסה סופ״ש נעים

מנהלי פורום נוירוכירורגיה