בדקת רוש mri תשובה של הבדקה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

12/12/2020 | 04:24 | מאת: בלאל

בבדקה mri תושבה היתה עכירות חלקית במסטואידים דו-צדדית. אנגיומה ורידית פרונטלית ימנית וריאנט אנטומי פרט לכך בגדר הנורמה כולל תעלות השמע. עם זה תצריל טפול

לבלאל בוקר טוב, *העכירות במסטואידים מתאימה לייעוץ מומחה אף אוזן וגרון:היא מחוץ למח. * DVA הוא ממצא מולד,לא מחלתי. איננו דורש טיפול עתה או בעתיד. בברכה

12/12/2020 | 13:58 | מאת: בלאל

שכחתי לצין שיש לי ירדה בינונית בשמעיה גם כאב רוששמתחזק בעיקר בשעות לפנות בוק

הממצא המוחי ב-MRI איננו הגורם לכאב ראש ו-או לירידה בשמיעה כדאי לבצע בדיקת שמיעה כדאי להיוועץ בנוירולוג בהיבט כאבי ראש בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה