תוצאת m r i מוח והיפופיזה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

04/08/2020 | 14:39 | מאת: משה

בן 74 מרגיש טוב.מעקב על ציסטה רתקה בהיפופיזה מלפני 22 שנים.סיכום m r i : תהליך ציסטי גדול,סלרי וסופרה סלרי ידוע,ללא דינמיקה באינטרוול. תיפקודי תריס תקינים מידי שנה וכך גם אין שינוי בשדות ראיה.כל שנה.מה דעתך. תודה. משה.

חמשה שלום, כדי לאפשר מענה: *צריך לראות את ה-MRI עצמו *צריך לראות אותך ולהשלים מפרט אנמנסטי *צריך לראות בדיקה נוירו-אופטלמולוגית עדכנית:אם אין כזאת-להזמינה *בדיקת שדות ראייה איננה מספקת+לא ברור מפנייתך אם היא תקינה,או שאיננה תקינה אך ללא שינוי מקודמתה בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה