לגבי השאלה הקודמת..........

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

03/08/2020 | 20:13 | מאת: דני

לגבי הקונוס מודולריס,מה הכוונה לא יעלה? כי אמרו לנו לבוא לסקירה נוספת בעוד חודש לוודא שעלה. אז לא ככ הבנתי את התשובה,תודה מראש

לדני, •הנושא לא ימוצה ולא יואר די הצורך בדיון מקוון. •ממליץ שתתייעץ בבי״ח בילינסון במרכז למרפאת העובר

03/08/2020 | 20:31 | מאת: דני

רק שאלתי שאלה..האם זה נחרץ התשובה או לא..אני לא יכולה להשאר ככה..אני על הפנים.. אז למה שלחו אותנו לבדיקה נוספת?

אין בכוונתי למסור במסגרת זאת חלקי מידע שעשויים עקב הבנה חלקית להטעות אותך.

04/08/2020 | 06:49 | מאת: משה

ציסטה ע"ש רתקה בהיפופיזה שדוחקת את הכאיזמה,מעקב מלפני 22 שנים.סיכום שלm.r.i. נוכחי: תהליך ציסטי גדול סולרי וסופרה סולרי ידוע ללא דינמיקה באינטרוול. בן 74 תיפקוד אנדוקריני תקין ואין שינוי בשדות הראיה

בוקר טוב משה, כדי לאפשר התייחסות תכליתית: *יש לעיין ב-MRI עצמו *יש לקבל ממך פרטים אנמנסטים משלימים *יש לעיין בבדיקה נוירואופטלמולוגית מלאה אם יש כזאת ואם אין-להזמינה. *"אין שינוי בשדות הראייה"-לא מסביר מה מצב שדות הראייה. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה