התייעצות חשובה בבקשה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

08/06/2020 | 17:44 | מאת: אתי

שלום בת 34 מזה שנה סחרחורות טנטון ונימולים נירולוג שלח לmri שהראה נגעים בחומר בלבן של המוח לדבריי הניורולוג קשור למיגרנות או לדלקת קרום המוח שהייתה לי בתור תינוקת בשבוע האחרון קפיצות שרירים יד שמאל רעדה לי פעמיים בזמן שניסיתי לעשות משו(לחצתי על משהו ולאחר מכן קפצה באזור של האמה לא בכף היד ,ופעם אחרת שהחזקתי משהו יחסית כבד היד רעדה שוב) בימים האחרונים כאב בצד שמאל של היד קפיצות שרירים ואני בלחץ תור לניורולוד בעוד שבועיים קראתי באינטרנט שזה יכול להיות Als או טרשת נפוצה או פרקינסון אודה להיתיחסותך

ערב טוב אתי, הנושא בתחום המומחיות הנוירולוגית מומלץ ייעוץ תואם בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה