ניתוח לשיוף עצם היניון

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

12/05/2020 | 01:23 | מאת: לי

שלום דר, לאחרונה קיהלתי המלצה מנוירוכירורג לביצוע ניתוח שיוף עצם היניון (האחורית בגולגולת) בעקבות כך שהיא גורמת לי להתקפים של כאבי ראש. אני לא מצליחה למצוא שום מידע רלוונטי על הניתוח הנל באינטרנט. אשמח לדעתך, וגם האם יש אתר בו ניתן למצוא מידע בנוגע לניתוח? ייתכן שיש לניתוח שם רפואי אחר שאני לא מכירה ובגלל זה לא מוצאת? אשמח לעזרתך, תודה רבה

בוקר טוב לי, שם נרדף ל INION (=שם לטיני) הוא EXTERNAL OCCIPITAL PROTRUBERANCE בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה