בליטה עגולה בראש מאחורה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

27/04/2020 | 22:35 | מאת: נועם

דר' שלום !! לפני כשנה לערך הרגשתי בבליטה קטנה ועגולה בראש מאחורה. היא לא השתנתה מאז כלל , נשארה אותו דבר ולא כאבה וגם עכשיו לא כואבת. הבנתי מחברים שזה כנראה מבנה של הראש, וכדומה.. האם לדעתך (להערכתך כמובן - ללא התחייבות ללא כלום כי אני מבין שזה סך הכל פורום) ניתן לשלול אופציה גידולים? פשוט הנושא ממש מטריד. הרגשתי גם אותה בליטה אצל חבר, אמר שיש לזה אפילו שם וזה מולד אצל חלק מהאנשים. האם יש כזה אצל הרוב? האם יש צורך בבירור או בטיפול? האם זה יכול להיות משהו מסוכן? אם זה עוזר, גם שאלתי את דוד שלי שהוא רופא והוא אמר שזה כלום. אבל רציתי בכל זאת לשאול מומחה ולהסיר דאגה מליבי. אני מודה לך מאוד 🙏

27/04/2020 | 22:36 | מאת: נועם

רציתי להדגיש גם שאין שום כאבים, ואני בריא לחלוטין (טפו, טפו

גם החברים וגםמדודך הרופא צודקים. חג שמח

28/04/2020 | 13:00 | מאת: נועם

תודה רבה דוקטור עשיתה לי את היום מאחל לך יום עצמאות שמח תבורך ותזכה לשמחות

02/05/2020 | 23:03 | מאת: נועם

דר' שלום, זה שוב נועם רציתי לשאול בנוסף, אני מרגיש כאילו יש לבליטה חיבור עם הרצועה העורפית(שבאה מהצוואר מהאחור), וגם היא נמצאת באמצע אבל אני מרגיש כאילו היא נוטה יותר ימינה, זה עדיין יכול להיות הבליטה המולדת? מזכיר שדוד שלי שהוא רופא אמר שזה כלום, אבל שוב חשוב לי לשמוע את דעתך. תודה רבה

02/05/2020 | 23:06 | מאת: נועם

חשוב להדגיש, היא באמצע אבל כאילו היא נוטה טיפה יותר *שמאלה*(לא ימינה כמו שכתבתי למעלה, טעות שלי. ) היא באמצע אבל בערך שני מילימטר שמאלה ביחס לצד ימין

בוקר טוב נועם, הנושא מוצה. אם עדיין אינך נינוח-הצורה המומלצת היא להגיע לייעוץ חזיתי ,לאפשר בדיקה של האיזור. בברכה

03/05/2020 | 07:35 | מאת: נועם

תודה רבה מאחל יום נעים ושבוע טוב

מנהלי פורום נוירוכירורגיה