כאב וחוסר תחושה בירך

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

24/04/2020 | 00:23 | מאת: נחמה

לפני כחודש וחצי נפלתי ברחוב, מאז נחלשה לי התחושה בירך שמאל, בשלושת השבועות האחרונים המקום כואב מאוד והכאב הולך ומתגבר בכל מצב בין בשכיבה או בישיבה ובהליכה אפי' יותר אני ממש צולעת, אורתופד שלל אפשרות לפגיעה גרמית ובדימות נשללה גם האפשרות של פגיעה בשריר, באבחון נוסף איבחן אותי רופא עם תסמינים מאוד מתאימים למלרגיה פרסטטיקה, אם כי הוא הסתייג שמעולם לא שמע על מחלה זו כתוצאה מנפילה וגם לא שהיא מקשה על ההליכה, אשמח לשמוע חוו"ד.

לנחמה בוקר טוב, •האם הכאב שורף?דוקר? דומה לזרם חשמלי?כולל תחושת נמלול או עקצוץ? •אבחון צריך להתבצע בסיוע בדיקה וייעוץ נוירולוג. •השגת שליטה בכאב בהנחיית הנוירולוג ואם לא תסתייע -ע״י מרפאת כאב בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה