שאלה לגבי מ ר י ואירוע של סחרחורת

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

06/04/2020 | 18:52 | מאת: ל

שלום רב, בשבוע האחרון קרה לי 3 פעמים שאני מקבלת זרם מהכתפיים עד האצבעות בשני הצדדים, תחושה שהדם אוזל לי ואז קיבלתי סחרחורת איומה שהראש הסתובב לי וחשבתי שאני נופלת. האירוע נמשך מספר שניות אך מאוד מבהיל. אח"כ תחושה של עייפות ולוקח לי דקות ארוכות לחזור לעצמי. בנוסף במ ר י ראש שעשיתי בגל כאבי ראש וכאבי עיניים נרשם מוקדי אות חריג בודדים זעירים בחומר הלבן התת קורטיקלי בעלי מראה לא ספציפי , בגדר הנורמה לגיל (55). אני גם סובלת מפיברומיאלגיה. האם בעקבות מה שקרה לי והמ ר י מומלץ לשלול עוד דברים? תודה רבה

בוקר טוב, *הנושא בתחום המומחיות הנוירולוגית *מתבקשת בדיקתך+ בירור נוירולוגי מאבחן *הייעוץ הנוירולוגי ישים גם לטפול בתלונותיך לעיל בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה