בליטה קטנה בראש מאחורה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

13/03/2020 | 09:11 | מאת: נועם

דר' שלום. לפני כמה זמן הבחנתי בבליטה בקו העורף בראש מאחורה. נמצאת ממש באמצע ואינה מכאיבה ולא מפריעה כלל. רציתי לשאול האם מדובר בבליטה שנמצאת אצל כולם? והאם זה שכיח? תודה רבה וחג שמח

לנועם שלום, בהתאם לתאורך מולד,מצוי אצל כולם. מכונה:בלט העורף החיצון בברכה

13/03/2020 | 10:35 | מאת: נועם

תודה רבה דוקטור !! אנחת רווחה ושלווה... האם הבליטה אמורה להיות כמו עיגול קטן? והאם יש צורך בפנייה לרופא?

כן

15/03/2020 | 08:19 | מאת: נועם

כן - אמורה להיות כמו עיגול קטן? או יש צורך בפנייה לרופא? שוב תודה וסליחה על החפירה..

הפנייה לרופא נתונה לשיקול דעתך

15/03/2020 | 12:19 | מאת: נועם

אך לדעתך בליטה זו מחייבת פנייה לרופא? משום שציינת כי זוהי בליטה מולדת.. שוב סליחה תודה רבה

אין לי מה להוסיף לנאמר עד כה

15/03/2020 | 19:09 | מאת: נועם

תודה רבה דר'. מעריך מאוד את תשובתך ומסירותך. תבורך

מנהלי פורום נוירוכירורגיה