נורוכירוג או אורתופד עמוד שדרה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

12/02/2020 | 21:28 | מאת: מודאגת

סןבלת מכאבי גב t8 t12 נתנו לי לעשות הדמיות עמוד שדרה גבי ועמוד שדרה מותני הכאב בעיקר בגב התחתון האם מטפל בזה נורוכירוג ? מי מפענח בדיקות הדמייה יותר טוב או /וגם מנתח נורוכירוג או אורתופד. אני פשוט רוצה לדעת עד שיבוא הפענוחים להזמין תור במרפאות השונות האם עדיף ללכת למנתח שניתח אותי בגידול השפיר במוח ? או שלחכות לפענוחים ואז להזמין תור גם לאורתופד וגם/או לנורוכירוג ?

*לא כל נוירוכירורג עוסק ייעודית במחלות עמוד שדרה *לא כל אורטופד עוסק ייעודית במחלות עמוד שדרה *גם נוירוכירורג וגם אורטופד עמוד שדרה אמורים לדעת לפענח הדמיות עמוד שדרה. *אם יש מומחה שמכיר את מצבך,שבדק אותך לאחרונה בהיבט בעיית עמוד שדרה -עדיף שהוא ייעץ תחילה כאשר תתקבלנה ההדמיות. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה