פענוח תוצאות אולטרסאונד רקמות רכות ראש

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

06/02/2020 | 19:11 | מאת: מרים

שלום ד"ר ולד בתי בת 10 חודשים, עם "גוש" בחלק האחורי של הראש. תוצאו א"ס רקמות רכות: באיזור מישושי הודגם גוש סולידי בגודל 0.28*0.66 ס"מ, מרקמו איזואקוגני לסביבתו, עם רושם ללחץ על העצם. גבולותיו סגירים ללא זרימת דם בתוכו "טיב הממצא לא ברור להמשך בירור" מה המשמעות? לאן לפנות להמשך בירור? אציין כי היא נולדה איתו. אודה לתשובתך, מרים.

למרים, *ממליץ ייעוץ עם כירורג ילדים. *הממצא מחוץ למח ומחוץ לגולגולת ולכן איננו בתחום מומחיותי בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה