הסבר על תוצאות MRI מוח במסגרת מעקב אחר קברנומה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

07/01/2020 | 16:54 | מאת: ד"ר מלכי

בת 68 במעקב אחר קברנומה בברכיום פונטיס משמאל. אין שינוי בקברנומה, אולם כתבו:" אותות חריגים בודדים בלתי ספציפיים בחומר לבן פריוונטריקולרי ותת-קורטיקלי פרונטו-פריאטלי דו"צ, ללא שינוי באינטרוול" מבקשת הסבר. תודה ד"ר מלכי.

לד"ר מלכי שלום, *לאותות החריגים בחומר הלבן אין כל קשר לקברנומה ו-או למעקב אחריה. *הנושא נתון בתחום המומחיות הנוירולוגית ועוסק במחלת כלי דם מוחיים קטנים: מיקרואנגיופתיה. מומלץ ייעוץ תואם. בברכה

08/01/2020 | 11:27 | מאת: ד"ר מלכי

תודה על התייחסותך, האם יש צורך בהמשך בירור לגבי הנגעים? האם בתחום הנוירוכירורגיה? מאחר והנוירוכירורג שראה את הדיסק של MRI תודה מראש ד"ר מלכי.

הנגעים, משמעותם,טיפול מניעתי כנגד גדילתם והתרבותם טעונים דיון עם נוירולוג בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה