שלום רציתי לדעת כמו מה זה נשמע לך אחרי mri

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

30/12/2019 | 11:01 | מאת: אביאל

שלום דוקטור בגלל סחרחורות (שהתגלה סוג של כהתקפי פאניקה ) עשו לי סיטי ראש וצוואר שיצא תקין והשתחררתי להמשך בירור לmri מוח כמשהו כללי ... אחרי שעשיתי mri זה מה שרשום בסיכום של הבדיקה : לסיכום: מוקד אות חריג קורטקלי ותת קורטקלי בקדמת האונה הטמפורלי מימין המקבל האדרה קלושה לאחר הזרקת גדוליניום בגדול כמו מה זה נשמע לך.. מה סיכוי שזה משהו סרטני או משהו מולד אולי ... אשמח לקבל ממך תשובה אני מודה לך מראש תודה

לאביאל צהרים טובים עלי לראות את ה-MRI ולהתייחס עפ"י התרשמותי. בברכה

30/12/2019 | 13:18 | מאת: אביאל

אני מבין דוקטור אבל הנושא שמקבל הדרה זה בדרך כלל הופך את זה לגידול השאלה שלי בכללי

לאביאל, התייחסות להדמייה שהרדיולוג המפענח ראה ושאני לא ראיתי-לא תשרת היטב את עיניינך בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה