כאבי ראש בלתי נסבלים כניראה כתוצאה מכיארי1

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

12/12/2019 | 13:51 | מאת: בתאל

היי אני סובלת מהתקפים של כאבי ראש נוראיים שמתחילים מאחורה וזה כתוצאה ממאמץ יתר כלשהו.. מצחוק ועד שיעול. . אוחן כי יש לי כיארי 1 עם 17 מ"מ צניחה. הלכתי לנוירוכירורג ילדים אבל חשוב לי גם לקבל חוות דעת שניה מנוירוכירור למבוגרים שכן אני בת 27. אני סובלת מכאבים האלה כל החיים וככל שעובר הזמן הם חמורים יותר כואבים יותר ובלתי נסבלים. יש לציין שאני בריאה בדרך כלל וחוץ מהכאבים האלה אני חובה גם היטשטשו של הראיה בזמן התקפים אלה וגם לאחריהם.. כל חיי אני עם מן טי טון כזה באוזניים! אני באמת כבר מיואשת מזה זה מפריע לי ביום יום. האם יש המלצה לרופא שמתעסק בכיארי 1 והשלחותיו דווקא במבוגרים? אשמח לעצה!

לבת אל שלום, נסיוני בטפול ב-CHIARI TYPE I במבוגרים עתיר שנים. אשמח לסייע בבדיקתך ובהתוויית הטפול כפי שתשתמע. תאום:0508-946000 -טלי-מזכירה בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה