Mri מח פיענוח הממצאים

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

22/11/2019 | 02:30 | מאת: ענבל

שלום רב הופנתי לmri מוח בעקבות חשד לטריגימנל נוירולוגיה ומעקב אחר ציסטה פינאלית אשמח להסבר :ציסטה פינאלית בגודל 1 סנטימטר ללא עדות להאדרה פתולוגית בתוכה מוקדים היפראינטנסים סוב קורטיקלים בחומר הלבן משמאל אשר הודגמו בבדיקה הקודמת לא ספציפים הודגם כלי דם קטן החוצה את העצב הטריגמינלי אבל לא לוחץ אותו שאלתי היא: מה משמעות המוקדים האלה? והכי חשוב האם הכלי דם הזה מעיד על טריגימנל נוירולוגיה?

לענבל, •אין ממצא הטעון מעורבות נוירוכירורג או ניתוח •כלי הגם המתואר איננו מסביר טריגמינל נאורגיה בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה