ממצאי בדיקת MRI עם הפניה לנוירוכירורג

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

05/11/2019 | 08:47 | מאת: טל

שלום רב, אימי עברה בדיקת MRI עקב ממצא גוש סולידי 3 ס"מ המתאים לTARGET SIGN. ובהתרשמות רשום המלצה להתייעצות עם נוירוכירורג עקב ממצא פאראוורטברלי בגובה מעבר D3-4 מימין, הגורם לREMODELING חלקי באספקט ימני שלגוף חוליה D4. במקום ראשון מתאים נוירופיברומה/ שוונומה. המונחים זרים לנו ונשמח לעזרה ואבחנה. תודה ורק בריאות.

בוקר טוב טל, *יש צורך לקבל פרטי תלונות בגינן בוצעה ההדמייה *יש צורך לבדוק את אימך *הממצא המזכיר TARGET SIGN הינו תאור צורני להבדיל מאבחנתי *הגוש המתואר בD3-4 סביר שקיים שם זמן ממושך(שנים) ואיננו תוצר חדש. *יש צורך לעיין בהדמייה עצמה כדי לדון בעייה הפרטנית. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה