ציסטה פינלית בגודל 1סמ

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

10/09/2019 | 16:03 | מאת: ענבל

שלום רב בת34 לפני שנה הופנתי לmri בעיקבות טרגימנל נוירולוגיה שיצא תקין מלבד ציסטה פינלית בגודל 1סמ חזרתי אתמול לנוירולוגית ששלחה אותי לבדיקה חוזרת ואז לדבריה נצטרך להתייעץ עם נוירוכירורג על המעקב שתי שאלות בבקשה 1 האם הציסטה שהבנתי כבר שלא מסוכנת עלולה לגדול ולהצריך ניתוח? 2. ממה נוצרת הציסטה והאם ניתן לנתח באיזור זה של המוח

ערב טוב ענבל, *הציסטה בד:כ איננה גודלת *ברפואה אין 100% *ניתן לנתח באיזור אם מתעורר צורך לנתח. ציסטה בגודל המתואר איננה טעונה ניתוח ו-או טיפול אחר. בברכה,

מנהלי פורום נוירוכירורגיה