פענוח סיטי ראש לאחר תאונת דרכים

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

29/08/2019 | 22:34 | מאת: נתנאל

שלום רב דוקטור, בן 33 בריא לחלוטין בסיטי שעשו לי עקב תאונת דרכים שעברתי ממצא בראש נגע סקלרוטי בעצם הפריאטלית מימין בגודל 2 ס"מ מה זה אומר בבקשה? איזה בדיקות נדרשות?

30/08/2019 | 07:37 | מאת: נתנאל

בנוסף לממצא זה כתוב גם תפיחות קלה של רקמות רכות בקרקפת באזור פריאטלי אחורי בקו האמצע. מוסיף ומציין שלאחרונה יש לי כאבים מעל הרקה בצד ימין שחולפים וחוזרים, כמו כן טיטון שהולך וחוזר באוזן ימין

בוקר טוב נתנאל, *הממצא הסקלרוטי איננו שייך או נובע מתאונת הדרכים שעברת לאחרונה. *לגבי טיבו-יש לעיין ב-CT שבצעת. *כאב רקתי ימני+טנטון טעון בדיקתך בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה