צורת ראש של תינוק בן 3.5 חודשים שמטרידה מאוד אותי. אשמח לקבל הבהרה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

25/08/2019 | 12:13 | מאת: אמא

שלום. בני כיום בן 3.5 חודשים. בגיל חודשיים רופאת ילדים אמרה שהמרפס קטן מדיי ושנעקוב אחריי היקפי ראש בטיפת חלב.עד כה התפתחות של היקף הראש תקינה. מאז קראתי כל מיני דברים וגם על קרניוסטנוזיס. בעקבות כך שמתי לב שצורת הראש שלו מעט מוזרה. דבר ראשון יש פס מעט בולט באיזור המצח, שנית מלמעלה הראש נראה לי מעט משולשי (מזכיר לי מה שקראתי על התפר המטופי) ומאחור הצד האוקסיפיטלי בולט.רופאת משפחה אמרה שמדובר במבנה אוקסיפיטלי תקין אבל אני לא רגועה בכלל לאור מה שקראתי ואיך שנראת לי צורת הראש. אני מצרפת תמונות. האם זה צריך להדליק נורה אדומה? האםאני סתם לחוצה? תודה!!!

25/08/2019 | 12:14 | מאת: המשך התמונות

המשך תמונה של צורת הראש,.......

25/08/2019 | 12:15 | מאת: אמא

תמונה נוספת,..........

25/08/2019 | 12:15 | מאת: אמא

תמונה נוספת של הפס במרכז המצח

25/08/2019 | 12:17 | מאת: אמא

לא ברור לי אם הצלחתי להעלות את התמונות

שלום, יש צורך בבדיקת נוירוכירורג המשך אבחון ו-או מעקב ו-או טיפול עתה בתואם להתרשמותו. בברכה

26/08/2019 | 20:49 | מאת: אמא

אתה כותב זאת בעקבות התמונות? או בגלל התיאור שלי? רופאת ילדים אמרה שהפס המטופי זה מבנה הראש ובכלל לא התייחסה. אמרה שאם היקף ראש תקין אין בעיה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה