בירור פענוח לאחר סיטי.

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

20/08/2019 | 15:25 | מאת: כהן

מה זה אומר טונסיל צרבלרי ימני בעמדה גבולית. התעבות רירית הקפית בכלל חללי האויר הפנים, לקורלציה קלינית בשאלה תהליך דלקתי חריף. תאי המסטואיד מאווררים היטב. תודה.

לכהן שלום, *התייחסות לממצאי הדמייה ללא הצגת הסיבה שבגינה היא בוצעה-איננה תורמת להבנתה. *נושא הרירית+חללי האויר וכו-טעונים ייעוץ מומחה אף אוזן וגרון:הממצא הוא חוץ מוחי *הטונסיל=קצה תחתון של המוח הקטן שצורתו כשקד-ממצא חסר משמעות הוא איננו מכתיב צורך טיפולי בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה