ציסטה בראש בת 9 חודשים

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

12/08/2019 | 16:34 | מאת: אורית

שלום רב ותודה מראש, בגיל 3 חודשים אבחנו לביתי באמצעות us ציסטה בראש בגודל 7 מ"מ אשר לוחצת על העצם הסמןכה. נאמר לנו לעשות mri בגיל 9 חודשים וכך עשינו. להלן הפענוח: ממצא ציסטי בין העצמות הפורנטליןת, התהליך גורם להידקקות של הטבלה הפנימית עד כדי קרבה משמעותית ל sup sagittl sinis ללא חדירה לתוכו. מתאדר טבעתית ללא דיסרקציה בדיפוזיה. הנגע בגודל 11*8*13

ערב טוב אורית, יש צורך לעיין ב-MRI כדי לאפשר התייחסות. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה