כאב צווארי אחרי ניתוח

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

13/06/2019 | 15:14 | מאת: לי

שלום רב. כ3 חודשים אחרי ניתוח כריתת חצי גלוטת תריס ודיסקציה צווארית סלקטיבית הוצאו בלוטות לימפה ( צידית) חצי פנים וצוואר עדיין רדומים אבל מה שמציק תחושה של משיכה בצוואר ומעין כבדות. והרגשה של שריר מקוצר. כמו כן תחושה של שריפה באוזן שנוגעים בה שלא עובר. מה עושים? אני סובלת מאד מאז הניתוח . האם זה משהו שיעבור? או שזה יישאר ככה?

ללי שלום, יש מה לעשות לשם הקלת תלונותיך לשם ניתוב מתאים-מומלץ ייעוץ+בדיקת נוירולוג בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה