שלום יש לי שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

09/05/2019 | 01:12 | מאת: שלי

היי. אח שלי עבר תאןנת דרכים לאחר התאונה היה לו דלף מוחי ועשו לו ניתוח מוח בבית חולים בלינסון . הכל היה בסדר כשבועיים , דיבר אכל שתה והיה עצמאי ממש . לפתע הפסיק לדבר . פירכס פירכוסים חלקיים בהכרה, נירדם לעיתים קרובות לאורך זמן ולפעמים מוציא מלמולים או מילים בודדות . לפי מה שאמרו לנו יש לו כלי דם מכווץ במוח . בנוסף במהלך הפרכוס יד ימין רועדת ממש ומתכווצת . מה יכול להיות הפתרון האם יש פתרון ? האם זה יכול להתדרדר יותר .

לשלי בוקר טוב, הפרכוסים דורשים טפול שימנע את הופעתם בסיוע נוירולוג. בהתייחס לנסיגה במצבו ,ביכולת הדבור ובמצב המוחי לאחר הניתוח יש צורך לבדוק אותו ולעיין בהדמייה לפני ומייד לאחר הניתוח ובהדמייה מעדכנת עתה בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה