בקע בראש לילד בן אחד עשרה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

07/05/2019 | 21:28 | מאת: בקע בראש לילד בן 11

שלום רב. לאחי הקטן בן 11 בגילו נוצר בקע בראש מצד ימין. יש שקע באורך של 2 ס"מ, זה מעוות את כל צורת הראש. לפני שנה לא היה לו דבר כזה. מה זה? וממה זה נובע? מחיפוש שעשיתי באינטרנט לא מצאתי דבר. הילד לא עבר חבלות כלשהן והוא בריא מאוד לפי מה שאנחנו יודעים.

שלום, קיימת התכנות סבירה שהממצא המתואר איננו חדש,אלא שלא ידעתם על קיומו ולכן סבורים שהופיע עתה. יש לראות את הילד, לבדוק אותו ולנתב אבחון כפי שישתמע. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה