ניקור מותני שבוצע בשבוע שעבר וגורם לכאבים באיזור הניקור

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

14/04/2019 | 19:53 | מאת: בר

שלום. אמא שלי מאושפזת בבית חולים בעקבות כאבי ראש כרוניים,הקאות וחום גבוה שנמשך במשך שבועייםלסירוגין. הרופאים בבית החולים החליטו לעשות לה בדיקת ניקור מותני. הבדיקה יצאה תקינה אך היא סובלת מכאבים באיזור הניקור וכתוצאה מכך יש קושי משמעותי בישיבה וכמו כן היא לא מצליחה לעמוד ורוב היום שוכבת במיטה. האם זה תקין שכבר שבוע מיום הניקור היא סובלת מכאבים באיזור הניקור?

בוקר טוב בר, *לא תקין. *יש לבצע עתה בעזרת מומחה ממרפאת מרדימים הזרקה לאיזור הניקור של דם=BLOOD PATCH: הדם שנקרש יאטום דליפת נוזל מוחי-שדרתי -CSF שזולג מאתר הניקור לרקמות הרכות באיזור. זה הגורם לקושי בעמידה ובבתנוחה זקופה כישיבה. *המצב פתיר בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה