עזרה יעוץ המלצות ידע דחוף

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

03/04/2019 | 17:53 | מאת: ליאור

אני כבר חודש מחובר לשקית ניקוז מעמוד השדרה בגלל דליפה קטנה מהראש (עברתי ניתוח עצם סינטטית) הרופאים רוצים לערוך לי ניתוח בשם LP שאנט באינטרנט לא רשום כלום עליו,הייתי שמח לתשובות ממוחים האם יש תופעות לווי,ועוד פרטים מהניתוח השמח לעזרה בחיפות תודה!

לליאור שלום, מדובר ב:LUMBAR-PERITONEAL-SHUNT *הנתוח מיועד להחליף את הניקוז שאתה מתאר כיום. *להבדיל מנקוז הנוזל לשקית חיצונית -מדובר בניקוז פנימי:הנוזל יעבור במקום לשקית -לחלל הבטן(חלל הצפק) וייספג שם. *הדיון על סיכוני הניתוח,סיבוכים אפשריים,הצלחת הניתוח ,מהלך החלמה בתר ניתוחי מתבקש שיתבצע, חזיתית ,מול המנתח המיועד. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה