פסאודוטומור התגלה בבדיקות

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

26/03/2019 | 11:47 | מאת: יגאל

שלום רב בבדיקת עיניים התגלה פסאודוטומור הבנתי שיש טיפול בכדורים הסבל מכאבי ראש ולחץ עיניים הינו סבל גדול מאוד שאלתי: אין אפשרות להעלים את המחלה בניתוח כלשהוא? רק להמשיך ולסבול ומי יודע כמה זמן ימשך. אודה לתשובה

ליגאל שלום, *יש גם טפול ניתוחי,המתאים לחלק מהחולים בפסאודוטומור. *יש צורך לקבל ממך במפגש ייעוץ פרטי תלונותיך+מהלך המחלה מאז אובחנה *לבדוק אותך *לעיין בבדיקות עיניים ככל שבוצעו ובייעוץ נוירואופטלמולוג *בחירת סוג הטפול כפי שישתמע. בברכה

27/03/2019 | 10:52 | מאת: יגאל

תודה רבה על תגובתך שאלה נוספת: אוכל להחליט ישר על ניתוח? או שאצטרך לעבור קודם את הסבל של הכדורים?

יש לפגוש אותך ולהתרשם כדי לקבל החלטה תואמת למצבך הפרטני. סופ"ש נעים

מנהלי פורום נוירוכירורגיה