כאב ראש לוחץ בעיקר בערב ובמאמץ

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

19/03/2019 | 18:07 | מאת: עדנה

שלום רב עקב כאבים שמתחזקים בערב הופנתי עי נירולוג לבדיקות הדמיה שיצאו תקינות עפי המפענח והנירולוג האם יתכן מצב ל ופסוידוטומור צרברי אודה לתשובה

בוקר טוב עדנה, **אם בהפנייתך להדמיית MRI צויינה השאלה האם יתכן פסאודוטומור-יתכן והיתה התייחסות ספציפית עי המפענח. *אבן יסוד לביסוס אבחנה זאת היא בדיקת וממצאי ייעוץ נוירו-אופטלמולוג בברכה

20/03/2019 | 07:22 | מאת: עדנה

תודה לתגובתך בהפניה לבדיקה לא צויין השאלה לגבי הנ"ל. מה עלי לעשות עכשיו? אבל אם היה חשד ב MRI לפסאודוטומור לא היה מציין זאת המפענח? הרי שמפענחים מסתכלים על הכל או שאני טועה? תודה רבה

לעדנה, *אין לי נתנונים ו-או יכולת ל"הכנס לראשו וחשיבתו של המפענח. *כדי להעריך התכנות לפסאודוטומור יש לראותך,לקבל סיפור מרווח ומלא על כאבי הראש+אופיים. *יש להבין האם היו או יש תלונות ראייתיות כלשהן *לעיין בהדמיות בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה