לחצים בראש לא יודע למי לפנות

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

17/03/2019 | 19:40 | מאת: קובי

שלום ד"ר שמי קובי בן 40 מזה כשנה סובל מלחץ בראש בצדדים באמצע הראש בגומה האחורית מעל הגבות ובעיניים מלווה בסחרחורות ובעיות בראיה לרוב זה מגיע ממאמץ שיעול צחוק וכו ביצעתי סיטי תקין MRI תקין לא יודע כבר מה לעשות למי לפנות אילו עוד בדיקות יש לעשות? או שזו מחלה שחיים איתה ככה לכל החיים כבר מיואש מהמצב מבקש עזרה תודה קובי

לקובי שלום, כדי לאפשר התייחסות פרטנית: *יש לקבל ממך תאור מלא ומפורט יותר של תלונותיך+רקע רפואי אחר אם קיים. *יתבקש ייעוץ עיניים *יתכן ויידרש בירור מאבחן למיקור סחרחורת. *צריך לבדוק אותך *צריך לעיין בהדמיות CT ו-MRI שפוענחו כתקינות *טפול-כפי שישתמע. בברכה

18/03/2019 | 09:14 | מאת: קובי

ההדמיה פוענחו כתקינות עפי המפענח ונירולוג שבדק ומה זה בירור מאבחן סחרחורות מה הבדיקה? אין לי כבר כח לבדיקות ובסוף הכל תקין ואני נשאר עם הבעיה..

לקובי, תנהג כמובן כהבנתך וכרצונך.

מנהלי פורום נוירוכירורגיה