פענוח תוצאות mri פנים - אודה לעזרתך

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

15/03/2019 | 21:28 | מאת: אורית

שלום, אשמח לעזרתך בפענוח mri פנים שעשיתי. אסימטריה מעטה בהאדרה מדיאלית לשריר הפטריגואיד המדיאלי מצד שמאל, ללא מסה ברורה - האם פלקסוס ורידי בלבד ? קיימת אסימטריה עדינה בהאדרה לאורך V 3 משמאל במיקום אינפרה-טמפורלי, גם כן אפשרית אסימטריה של פלקסוס ורידי בלבד. רושם למוקד האדרה האסימטרי ב-IOF משמאל, ממצאים אלו ללא דינמיקה מבדיקה קודמת. לקורלציה קלינית. אסימטריה מעטה בהאדרה של הסינוסים הקברנוזיים, בולט יותר משמאל, ייתכן של עורק קרוטיס קברנוזי מפותל. הרחבה קלה של חללים תת עכבישים במיקום פריאטלי אחורי משני הצדדים. הפעם עכירות מעטה בסינוס הפרונטלי. תודה רבה!

ערב טוב אורית, ציטוט הפענוח של הבדיקה מעלה ממצאים מסופקים לא מומלצת התייחסות ללא ראיית ההדמייה בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה