Dva פרונטלי אחורי ופריאטלי זעיר מימין

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

15/03/2019 | 08:07 | מאת: טניה

שלום רב.במקרה הזה האם צריך להמשיך בירור?תודה

לטניה שלום, *אין צורך להמשיך בירור *אין צורך בטפול משום סוג בברכה

22/04/2019 | 14:04 | מאת: טניה

תודה על תגובתך. האם אפשר לבדוק את גודלה של אנגיומה ?אולי היא זאת שגורמת לי לכאבי ראש חזקים כבר הרבה שנים והמצב רק מחמיר? איך לבדוק אולי היא לוחצת על אזור מסויים?

22/04/2019 | 14:12 | מאת: דר אוריאל ולד

לטניה שלום, נא עייני בתשובתי לפנייתך המקורית *ה-DVA איננה הגורם לכאבי הראש *היא איננה ממצא לוחץ בעצם מבנהו בברכה

22/04/2019 | 15:15 | מאת: טניה

אז איך אפשר לבדוק למה מגרנות מחמירות?לפעמים בא לי פשוט "להוציא" את העין השמאלי.אני מטופלת בeletriptan 40mg כבר שנים והיום לוקחת אותה פעמיים ביום.בEEG אין כלום

22/04/2019 | 16:04 | מאת: דר אוריאל ולד

ערב טוב, *יש אפשרות לבדוק משתנים ישימים שונים,בכללם בהיבט מיגרנה *מומלץ ייעוץ שיכלול קבלת מפרט מלא של תלונותיך,בדיקתך,עיון בבדיקות שבוצעו עד כה *המלצות טיפוליות כפי שישתמע. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה