פלאגיוצפליה לילד בן 20 חודשים

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

06/03/2019 | 11:49 | מאת: שרון

שלום, לבני יש פלאגיוצפליה תנוחתית טופל בפיזיותרפיה שפתר את בעייה טווחי התנועה אך למרות שחזרו ואמרו לי כי זה ישתפר זה לא השתפר ואף החמיר. כרגע יש לו הפרעה קוסמטית משמעותית מאד ואסימטרית אני מעוניינת לנסות טיפול קסדה למרות שלא נוח וקשה ואני מודעת לכך שזה "מאוחר מידי" ע"פ הספרות. היכן אפשר לעשות את הקסדה? תודה לתשובתכם.

לשרון שלום, *הפורום עןסק בניתוחי מח *אשר לטפול בפלגיוצפליה בבנך,מומלץ גם עתה ייעוץ נוירוכירורג-ילדים בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה