שאלה נוספת בנושא קפיצות מתחת לעין

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

26/02/2019 | 11:33 | מאת: לינוי

אין בעיה, אקבע תור לנוירולוג נוסף לחוות דעת נוספת. חשוב לי לשמוע , אם תוכל להסביר לי, מה זה יכול להיות, ממה יכול לנבוע, ואילו בדיקות מומלץ לבקש בהקשר הזה. העובדה שזה רק בעין אחת ולא בשתייהן אומרת משהו? האם בדיקת נוירולוג תקינה אכן מרגיעה? תודה!!

ללינוי, אינני רואה ערך לספקולציות שאינן מבוססות על עובדות עין אחת להבדיל משתי עיניים תומך בצורך לבירור מקור התלונות לא חר הייעוץ הנוירולוגי הנוסף -תוכלי ליצור קשר בברכה

26/02/2019 | 18:12 | מאת: לינוי

תודה רבה על המענה והייעוץ

מנהלי פורום נוירוכירורגיה