קפיצות מתחת לעין ותחושות

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

25/02/2019 | 22:03 | מאת: לינוי

שלום, אני בת 38, בריאה בדרך כלל. כבר כ 3 חודשים סובלת מקפיצות לא רצוניות של השריר מתחת לעין. רואים את זה בבירור. זה עבר לחודש ושוב חזר לצערי..הייתי אצל מומחה עיניים ואצל נוירולוג שקבעו שזה כלום ונובע מחרדה. בנוסף מרגישה תחושות מוזרות בידיים וברגליים כמו רעידות אבל אין לי רעידות. הנוירולג בדק אותי פעמיים ואמר שהכל תקין ושאני צריכה להרגע, שזה הכל חרדה ולחץ. אודה גם לדעתך אם לדעתך עליי לבדוק משהו, להאמין לנוירולוג? אני מודאגת...ומתוסכלת... תודה רבה

ללינוי שלום, האם הקפיצות שתארת מופיעות מתחת לעיין אחת?מתחת לשתי העיניים? אתייחס

26/02/2019 | 08:57 | מאת: לינוי

מתחת לעין ימין בלבד. תודה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה