ט.מ מוח ללא ח. ניגוד IV - סיטי ראש

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

21/02/2019 | 13:42 | מאת: שרה

שלום , אבא שלי בן 72 , לאחרונה שוכח שמות , מתבלבל , פעמים שלא מוצא מקומות . רופא המשפחה שלח אותו לעשות סיטי ובפענוח של הסיטי רשום ט.מ מוח ללא ח. ניגוד IV פרטים קליניים: STATE CONFUSIONAL תאור הממצאים: המבנה הגרמי שמור חדרי המח, ציסטרנות בזליות, החללים התת עכבישיים וסולצי המח מעט מורחבים. שינויים מיקרואנגיופתים בחומר לבן משני הצדדים לסיכום: שינויים מיקרואנגיופתים בחומר לבן משני הצדדים מצב לאחר תיקון היפרדות רישתית מימין והוצאת קטרקט משמאל .אשמח לדעת מה זה אומר . תודה רבה מראש

לשרה שלום, הנושא בתחום ההתמחות הנוירולוגית מומלץ ייעוץ תןאם. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה