ילדה בת שנתיים עם AVM בעמוד השדרה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

19/02/2019 | 20:55 | מאת: קטי

שלום ד"ר יש לי ילדה בת שנתיים ויש לה מום עורקי של AVM שיושב על עמוד השידרה ,הממצע הגיע אחרי שעשינו MRI באסותא ,ומשם הפנו אותנו ישר למיון של איכלוב ,ומשם פרופסור רות יונתן ממחלקת נוירוכירורגיה טען שאין הרבה מידע בארץ לגבי ניתוח ,האם אתה מכיר רופא מהארץ או מחול עם נסיון בניתוח כזה ?

לקטי שלום, *כדי לסייע בקבלת החלטה יש לעיין ב-MRI: להתרשם ממיקום ה-AVM ,מהכלים המזינים והמנקזים אותו. *יש מקום לייעוץ אנדו-וסקולרי לבדיקת התכנות צנתור לאיטום המום בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה