בדיקת mri מוח- פעינול

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

17/02/2019 | 00:54 | מאת: אביטל

שלום. לפני כחודש ביצעתי בדיקת mri. בסיכום רשום בדיקת מוח תקינה פרט לdva פרונטלי שמאלי. אשמח לדעת מזה אומר? והאם dva וקרנובה זה אותו דבר. או שאם היה קרנובה היה רשום? כמו כן יש קשר לאפליפסיה? כי בעיקרון הופנתי לבדיקה עקב חוסר יציבות ונימולים אודה לתשובותייך תודה

17/02/2019 | 00:55 | מאת: אביטל

ועוד משו- לפני כחצי שנה עשיתי בדיקת ct והממצא של dva לא הופיע שם. איך אתה מסביר זאת?

DVA הוא ממצא מולד איננו טעון טיפול ו-או ניתוח איננו מהווה גורם לאפילפסיה איננו זהה לקברנומה אם לכך היתה הכוונה בפנייתך

17/02/2019 | 09:56 | מאת: אביטל

אז איך לא ראו את זה בct שעשיתי לפני חצי שנה?

MRI מדגים ממצאים שלא תמיד מודגמים בהדמיית CT

מנהלי פורום נוירוכירורגיה