בדיקת EEG ערנות+שינה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

02/01/2019 | 13:57 | מאת: נוי

שלום ד"ר עשיתי בדיקת EEG היום ערנות +שינה ואני בספק לגביה ,מאחר והתבקשתי להיות ערה מ 24:00 בלילה אך לצערי נרדמתי לשעתיים וחצי (מ-5 עד 7 וחצי )והבדיקה נעשתה ב 10 בבוקר -חשבתי שאצליח להרדם בבדיקה אך לא! וכמו"כ נאמר לי שאין צורך לישון פיזית ומספיק עייפות... האם עלי לחזור ולבצע שוב? או שמספיק כמות השינה הנמוכה לאותו לילה? (חשוב לי לציין שלא עדכנתי על כך את הצוות הרפואי) ולכן אני בספק... תודה רבה ,נוי

שלום נוי, שאלותיך בתחום ההתמחות הנוירולוגית: מומלץ ייעוץ תואם. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה