בדיקה: א.ס. US בטן ואגן

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

18/12/2018 | 20:20 | מאת: איליה

לא הבנתי תוצאות בבקשה תסברו לי האם יש לי סרטן דופן הבטן מכוונת לקו האמצע : בקו האמצע מעט מעל הטבור הודגמה מלאות היפואקוגנית בגודל 9.5X0.0 ס"מ- ממצא יכול להתאים לבקע טבורי קטן מכיל שומן מזינטריאלי. יש לציין מספר בלוטות לימפה בעובי עד 5.0 ס"מ עם צורה אבלית של הרניה ימין 6.0 ס"מ הרניה שמאל רטרופריטונאום – מוסתר ע"י גזים במעיים.

בוקר טוב איליה, הפורום עוסק בניתוחי מח. פענוח ה-US שצרפת איננו מאבחן סרטן בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה