כאב בעצב המשולש טגריסו וטגריטול

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

10/12/2018 | 10:03 | מאת: איילת

שלום רב, בשנתיים האחרונות אימי הייתה מטופלת בטגריטול בשל כאב של העצב המשולש. הטיפול היה מועיל והפסיק את הכאבים. בחודש אוגוסט התגלה לאימי גידול סרטני בריאות ומאז היא מטופלת בטגריסו 80מג. הטיפול בטגריסו ממש מועיל וניכר שיפור במצבה. הבעיה היא שמאז הטיפול בטגריסו נאלצנו להפסיק את הטיפול בטגריטול. מיום ליום הכאבים בעצב המשולש מחריפים עד לרמות בלתי נסבלות. אימי הייתה לוקחת חצי כדור טגריטול בערב וחצי בבוקר. יש מוצא מהקונפליקט בין התרופות? תודה, איילת הבת.

בוקר טוב איילת, יתכן ותעזר עי טבליות LYRICA במינון נמוך-50 מג פעמיים ביממה. מרווח 12 שעות בין כדור לכדור בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה