כאבי ראש חיצוניים

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

06/12/2018 | 11:39 | מאת: שושי

שלום, ביומיים האחרונים כואב לי בראש חיצונית. בד"ע סובלת מכאבי ראש פנימיים כמו פטישים שנובעים כנראה מלח"ד גבוה. הכאב ראש העכשווי הוא בתחילת השיער מצד ימין קוב לקו האמצעי. כואב לי כשאני נוגעת בשיער.. כאב מוזר. לא כואב חזק מאוד אבל כאב כאילו קיבלתי מכה. לא מזהה אודם, נפיחות וכדו'. ברקע- לח"ד גבוה, פרולקטינמיה. מה זה יכול להיות?

לשושי , *פרולקטינמיה במידה ולא עברה בירור מאבחן מלא,טעונה: * בירור+ייעוץ אנדוקריני *הדמיית MRI+הזרקת גדוליניום+פרוטוקול היפופיזה. בהתייחס לתלונתך עתה: *מומלצת בדיקת נוירולוג ניתוב מאבחן עפ"י התרשמותו. בברכה

07/12/2018 | 00:31 | מאת: שושי

תודה רבה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה