כאבים בלסת ובחלק הימני של הפה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

01/12/2018 | 09:09 | מאת: בן 28

שלום רב לפני 10 ימים קמתי עם כאב בלחי בצד ימין, הכאב מתחזק כאשר אני פותח או סוגר את הפה לפעמים אני שומע קליקים . הלכתי לרופא משפחה ואמר לי שהבעיה היא בלסת ולא במפרק. נתן לי מוקסיפן ועדיין כבר כמה ימים שום דבר לא השתנה. אין לי דימום בפה ולא גידולים ולא כאבי אוזניים וראש וגם עשיתי לפני פחות משנה טיפול מקיף בשיניים עם צילום ולא היה כלום. אשמח מאוד למתן תשובה תודה רבה מוסטפא

למוסטפא שלום,הנושא בתחום התמחות פה-ולסת מומלץ ייעוץ תואם. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה