העצב החמישי דרכים לטיפול בכאב

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

21/11/2018 | 21:50 | מאת: קרן

מה הן הדרכים הכי יעילות למעט ניתוח כדי לטפל בתסמונת העצב המשולש? האם ניתוח מסוג זה מסכן חיים? מה עושים שהטיפול התרופתי לא עוזר? אשמח לכל אינפורמציה בנושא

בוקר טוב קרן, *הדרכים שאינן ניתוחיות לטפול בתסמונת העצב המשולש מגוונות:בתחום המומחיות הנוירולוגית ולעיתים גם מומחי כאב במרפאות כאב. *כאשר מוצה טפול לא ניתוחי ושוקלים ניתוח:-MVD-ניתוח לשחרור העצב מלולאת כלי דם סמוכה הפוגעת במעטפת המיילין שלו,כאשר הוכח קיומה ב-MRI של לולאה כזאת= VASCULAR COMPLEX באמצעי הניתוח העומדים לרשותנו כיום הניתוח איננו מסכן חיים ושעורי הצלחתו גבוהים. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה