פגיעת ראש בתאונת דרכים

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

01/11/2018 | 20:45 | מאת: עדי

אני בשיקום אחרי תאונת אופנוע לא פשוטה. בין היתר היתה פגיעת ראש עם שבר באורביטה ובעצם הטמפרלית (קו השבר עובר קרוב לאוזן ודפק לי את השמיעה) אבל השאלה שלי קשורה לסוגיה אחרת בשעות הראשונות סבלתי מדימום תוך מוחי ותת עכביש שנפ סקו ללא התערבות נוירוכירורגית האם פגיעות אלה מגבירות את הסיכון לדמם מוחי בעתיד? האם יש משהו שצריך להימנע ממנו או לשמור עליו?

בוקר טוב עדי, בתשובה לשאלותיך: *לא *לא המשך שיקום יעיל, בברכה.

מנהלי פורום נוירוכירורגיה