יד ימין רגל שמאל / עין /

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

24/10/2018 | 08:32 | מאת: יחיאל

שלום וברכה דוקטור . אני עושה כרגע חיפוש על שאלה כדלהלן- מצאתי שאלה דומה ותשובות שלך . אשמח אם אקבל תשובה על כך . אני במשך שנים יד ימין היא היד שבא כתבתי , הכח שלי נמצא ביד שמאל , בין אם מדובר מבחינת כושר או סחיבת דברים . לעומת זאת רגל שמאל שלי היא הרגל הדומיננטית ללא כל ספק , בכל הנוגע לריקוד קפיצות וכדורגל. העיניים שלי אני לא יודע אם זה נכון , אבל לאחר שקראתי כרגע קצת , אני מנסה לשים לב ונדמה לי שאין שמאל שלי יותר שולטת . (אולי חשוב לציין שיש לי מספר גבוה בעיניים -פחות או יותר אותו מספר - אז ככה שאולי זה לא ראיה . אם תוכל לתת לי תשובה בנושא או איפה אני מוצא על זה תשובות . תודה מראש ויום טוב .

ליחיאל שלום, הנושא בתחום המומחיות הנוירולוגית מומלץ ייעוץ תואם. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה