תוצאות MRI ילד בן 8.5

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

11/10/2018 | 17:59 | מאת: אני

שלום רב, לאחר תלונות על כאבי ראש הופנה בני לבדיקת MRI, בתוצאות הבדיקה כתוב כי: שינוי ציסטי עדין בבלוטה פיניאלית אשר נמדדה בגודל גבולי 7ממ רוחב, 12 ממ גובה. בדיקת המוח בטווח התקין. בלוטה פיניאלית עם שינוי ציסטי ובגודל גבולי, מבנה מעט אנומלי של הדורסום סלה, יתכן ממצא חסר חשיבות. אנא תשובתכם, בכבוד רב ותודה.

לאני, *הממצא בבלוטה הפינאלית טעון מעקב עי MRI חוזר בעוד כ-6 חדשים: אם אז אין שינוי -הממצא איננו מחלתי ואיננו טעון טעון טפול ו-או ניתוח. *הממצא השני המתייחס לדורסום סלה חסר משמעות בברכה

11/10/2018 | 19:37 | מאת: אני

תודה רבה על תשובתך המהירה והכנה.

מנהלי פורום נוירוכירורגיה